Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей.

Наразі вона поділилася фотографією, яку можна трактувати по-різному. Жінка постала з двома качанами капусти і назвала їх "своїми". Хтось може вважати це глузуванням з маленьких грудей, але тут Ілона Гвоздєва виключно говорить про свої вміння господарству.

Ілона Гвоздьова, фото з Instagram
Ілона Гвоздьова, фото з Instagram

"Все ж господарка вийшла з мене непогана! Чоловік голодним не залишиться точно, може в будинок цього року і не зайдемо, враховуючи зростання цін і курс валют, але огірків, помідорів та капусти наїмося вдосталь", - пише Ілона Гвоздьова у публікації.

У коментарях з'явилося багато користувачів, які почали хвалити переможницю "Танці зі зірками".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото з Instagram
Ілона Гвоздьова, фото з Instagram

"Ви – молодчинка!", "Молодчинка", "Молодчага" , - пишуть шанувальники Ілони Гвоздєвої.

У цьому костюмчику вона постала в одному з величезних залів, зізнавшись, що її рекордна вага становить 50 кг.

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова почала різко втрачати вагу і шокувала схудлим тілом: "Просто жерсть"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова з нетерпінням чекає зустрічі з молоденькими студентами: "Розмовлятимемо мовою тіла"

Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" запропонувала українцям поставити "на паузу" ненависть до окупантів: "Божа кара прийде за кожним"