Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова зізналася, що ось-ось почнеться новий етап її життя, і тому вона відчуває сильне хвилювання, але водночас і великий інтерес. Як відомо, нещодавно дружина Павліка заявила, що збирається відкрити власний бренд дитячого одягу. Очевидно, саме до цієї події вона й готується.

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

"У мене є велике бажання створити крутий український бренд, яким я зможу пишатися 🙏🏼" - написала Репяхова.

Як повідомила молода матуся, її справа вже потихеньку рухається, і це не може не тішити. В останні тижні вона займалася вибором тканин, шукала фахівців і навіть орендувала приміщення для офісу біля свого будинку. А Віктор Павлік, у свою чергу, дуже підтримує дружину фізично та морально, а може й фінансово.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вірю у ЗСУ. Вірю у світле майбутнє нашої країни. Закликаю вас також вірити, жити, посміхатися, любити… ❤️" - підсумувала Катерина.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік забув про Репяхову і "зашекедимив" з молодою співачкою

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова відповіла, чи шкодує вона про заміжжя з Віктором Павліком: "У вас не все добре з головою"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Репяхова показала фото свого батька: жива, але вона не зможе почути його голос