Українська ведуча телеканалу 1+1 Стася Ровінська, яка є донькою Сніжани Єгорової, зараз активно розповідає про нове життя в США та ділиться свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить трохи більше 60 тисяч людей.

Стася Ровінська поділилася потаємними думками про те, що її життя ніби перетворилося на комп'ютерну гру, де вона – головний персонаж, за яким постійно спостерігають та підкидають різні завдання. А ще телеведуча впевнена, гру, немов із фільму "Матриця", атакували вірусами погані люди. Мабуть, вона мала на увазі російську владу.

Скріншот із Instagram, Стася Ровинська
Скріншот із Instagram, Стася Ровинська

"Хтось керує цим згори, комусь цікаво, як я буду поводити себе у цих обставинах. Хакери намагались взяти контроль над управлінням, багатьом персонажам довелось змінювати мову і регіон, стандартні налаштування", - написала Ровінська.

Останнє "відновлення" її персонажа все виправило. За весь час війни, як зізналася дівчина, її навички встигли добре прокачатися, але вона точно не була готова покинути рідну країну. А ще їй іноді здається, ніби від неї нічого не залежить, а контролює її життя творці штучної реальності.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Здається, що наша "гра" добігає кінця і це фінальне протистояння, а далі Game Over.. Або, може це лише можливість перейти на наступний рівень 🏃‍♀️" - підсумувала Стася.

Як повідомляв Знай.ua, донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська успішно реалізовується в США, знімаючись у кіно: "Життя непередбачуване"

Також портал Знай.ua писав, що донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська поскаржилася на життя в США: "Все дуже застаріло"