Відома співачка Анастасія Приходько розповіла страшну таємницю Мавзолею у Москві. Вона говорить, що спроєктували його за подобою та пропорціями Пергамського вівтаря, котрий відомий у християнстві як Вівтар Сатани.

Про це вона пише у своєму новому пості, опублікованому на її особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Страшна таємниця Мавзолею. Мало кому відомо, що мавзолей для зберігання цього монстра архітектор Щусєв спроєктував за подобою та пропорціями Пергамського вівтаря, котрий відомий у християнстві як Вівтар Сатани. Щоб ви розуміли з чим маємо справу. І от таку штуку побудували комуністи для свого ватажка", - пише вона. Анастасія Приходько

Мавзолей, фото з Фейсбук
Мавзолей, фото з Фейсбук

Співачка також звертає увагу на слова Іоан Богослова про Пергамський вівтар, які він сказав у своєму "Одкровенні", змальовуючи видіння в якому Ісус Христос звертається до Ангела Пергамської церкви:

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Знаю справи твої і що ти живеш там, де престол сатани і що містиш ім'я Моє, і не зрікся віри Моєї навіть у ті дні, в які у вас, де живе сатана...".

"... под стенами Трои стояла маленькая вещь, но значительная. И вот, я сделал так", - із спогадів Щусєва.

Крім того, Анастасія Приходько зауважує, що Вівтар Сатани був обов'язковим атрибутом нацистів. Вона додає, що його модель стояла на камінній полиці в кабінеті Гітлера, щобільше, його навіть один з радянських офіцерів сплутав з мавзолеєм Леніна.

Настя Приходько, фото з Фейсбуку
Настя Приходько, фото з Фейсбуку

"Форма зікуратів - найдавніший тип пірамід. Ця конкретна московська піраміда - зосередження Зла і його центр. Мільйонні натовпи, яких в обов'язковому порядку возили "на екскурсії" до Москви, проганялися через Вівтар Сатани, віддаючи йому свою енергію, підтримуючи життя "імперії Зла". Але найстрашніше, що ця зла енергія піраміди спотворювала енергетику людей, їхні душі.", - пише співачка. Анастасія Приходько

Анастасія Приходько додає, що це передавалося дітям, які народжувалися від цих "нещасних жертв мерзенного злодійства". Відбувається ця трагедія і зараз, адже, на її думку, це зосередження Зла нікуди не ділося й досі натовпи туристів проходять через Вівтар.

"А тепер уже й закордонних. І дивуються: звідки світом розповзається темрява...", - пояснює вона. Анастасія Приходько

Нагадаємо, Настя Приходько зібралася "тепло" зустріти Потапа, Монатіка і Влада Яму після перемоги: "Виїхали за кордон під час війни"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько розповіла, як нею тричі скористалися у житті: "Він мене на*бав"

Також "Знай.ua" писав, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"'