Народна артистка України Наталія Могилевська відзначає своє 47-річчя, народившись 2 серпня 1975 року у Києві.

З 1995 року розпочала свою кар'єру і досі радує своїх фанатів новими піснями та своєю творчістю.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

На фото Наталія Могилевська з розпущеним хвилястим волоссям, у кремовій сукні з різнобарвним пір'ям, тримає руки разом біля свого обличчя, а на тлі багато фіолетово-рожевих квітів.

"Кажуть, що в цей день розкриваються небеса і Бог все чує. Я попрошу для нашої України якнайшвидшої Перемоги. Дякую ВСУ! Молимося за наш дім, за Україну! Ми разом! Ми ​​вдома!", - пише Могилевська під фото.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Звичайно ж, найзаповітніше бажання будь-якого українця – якнайшвидша перемога над рашистами.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Знайомі зірки та підписники Наталії пишуть побажання у такий день. "З днем ​​народження, Діво! Перемоги в Україні!", "З Днем народження, люба співачка! Нехай Божечка почує Ваші молитви!", "Привіт. Дай Бог вам натхнення та міцного здоров'я в Мирній Україні", - пишуть користувачі в коментарях.

Після цього вона навіть опублікувала ролик, у якому їй записали відеозвернення з привітанням багато людей, включаючи військових та волонтерів.

Нагадаємо, Наталія Могилевська раптом опинилась у поїзді і від захоплення не може підібрати слова: "Я зустрічаю багато людей"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська звільнилася від бюстгальтера і показала свої "соняшники": "Як хочу, так і..."

Знай.ua писав, Наталя Могилевська не приховала бажань про другу вагітність і поїздок до Криму: "Де ви виступатимете"