Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна активно спілкується з підписниками у соціальних мережах. Вона ділиться з ними подробицями творчого та особистого життя та розкриває деякі секрети

Як відомо, Катя залишалась в києві та розповідала шанувальникам, як вона долає стрес. Вона активно зайнялась спортом та добре "прокачала" свою фігуру. Підписники помітили, що зірці дійсно є що показати на камеру.

Катя Нікітіна, фото з Instagram
Катя Нікітіна, фото з Instagram

А нещодавно вона повернулася до роботи та стала ведучою новою шоу "Солов'їне шоу". Назва сама про себе говорить, на ньому перевірятимуть наскільки його учасники знають українську мову й не тільки.

А цього разу на своїй сторінці у соціальній мережі вона відповіла на питання, чому вона не носить ліфчик. Вона опублікувала відео, на якому в блакитній футболці відповідає на питання:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Чому не носиш ліфчик?"

Катя відповіла у коментарі під відео:

"Самі носіть його влітку😅"

У коментарях підписники підтримали актрису, та зауважили, що влітку його носити жарко, а тим більше, що каті є що показати. Вони написали:

"Любит показать когда есть что показать👏"

"Прекрасні українські дівчата, ці бюстгалтери то от лукавого) ви неперевершені, запам'ятайте це!"

"Хай паряться самі""

Нагадаємо, Макс Барських змусив плакати зірку "Жіночого кварталу" Катю Нікітіну: "Неможливо стриматися".

До слова, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягнула свій "горішок" та спантеличила заявою: "Приїду до дому, змушу працювати".

До слова, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували"