Ми в минулому написали багато публікацій щодо туру під назвою "№6992км" та його організатора, волонтера Юрія Тира.

"У минулому", бо раніше це стосувалося виключно Донецької та Луганської областей, куди зірки українського шоу-бізнесу їздили протягом восьми років з метою підбадьорити військовослужбовців, які й зараз змушені захищати нашу країну від усякої нечисті з північного та східного кордонів.

#6992км982мДержавногоКордону - фото з Фейсбук
#6992км982мДержавногоКордону - фото з Фейсбук

Раніше і, можливо, зараз одними з таких гостей були гумористи з "Кварталу 95", Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян та Злата Огнєвіч. Про останніх двох людей ми поговоримо, бо вони знову з'явилися разом у рамках цього туру.

Сфотографувалися вони разом у дзеркалі. Злата спереду, а Арсен трохи ззаду, тримаючи руки ззаду. На дівчині можна побачити досить дивний костюм із шортами або великою джинсовою спідницею та джинсовою частиною до туфель.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Злата Огнєвіч і Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч і Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

На другому знімку Огнєвіч постала з Олександром Лозовським, який є невід'ємною частиною української музики, якщо стежити за його профілем від початку до кінця. По-перше, він кілька разів брав участь у пісенному шоу на телебаченні. Але й бував на одній сцені із Олегом Скрипкою, Святославом Вакарчуком та іншими.

Злата Огнєвіч та Олександр Лозовський, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч та Олександр Лозовський, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Арсен Мірзоян віддав своє серце тому, по кому встиг "потоптатися" ногами: "Дякую, обіймаю"

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огнєвіч з "Холостячки" випустила сильну пісню про людей Світла: "Їхня робота залишається за кадром"

Знай.uа писав, Даніель Салем похвалився великим уловом на передовій і посміявся з окупантів: "Був ваш - став наш"