Відома українська акторка та телеведуча Ольга Сумська постійно на зв'язку з великою армією шанувальників. Вона ділиться з ними різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч підписників. А також акторка активно спілкується зі ЗМІ

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Як відомо, на початку війни, Ольга Сумська пережила трагічну подію - втрату рідної матері. Через небезпеку вона з молодшою донькою виїхала з Києва. Про те, як все відбувалося, вона розповіла в інтерв'ю "24 каналу".

Як зізналася Ольга, вони разом з донькою вирушили за кордон. В Італії їх безкоштовно прийняла родина. При цьому, зірка зауважила, напротивагу нашим українцям, які просто здирали ціни, "користуючись моментом". Цей факт обурив не лише зірку.

"Нам трапилася дуже порядна родина, яка не здирала, як на Західній Україні, три шкури з постраждалих українців за квартплату, по 3 тисячі на день... У мене це не вкладається в голові. Їм не пече всередині, в душі? Їм не гидко від самих себе?", - розповіла Ольга

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Сумська додала, що шкода, що про таких людей мало що відомо в Україні .

""Шкода, що ми не обговорюємо і не популяризуємо таких людей. Потрібно просто от фото, прізвище - подивіться на них! "Наші українці", в лапках, які про порядність нічого не чули", - сказала вона.

Нагадаємо, Ольга Сумська влаштувала фотосесію на тлі зруйнованих будинків, щоб підняти українцям бойовий дух: "Ми вистоїмо".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська, Андрій Бєдняков, Алан Бадоєв: українські зірки, які втратили найближчих людей під час війни.

До слова, Ольга Сумська помітила дещо важливе, виступаючи з перед українськими воїнами: "Господи..."