Українська співачка, журналістка, композиторка, а також учасниця гуртів "Крихітка Цахес" і "Крихітка" Олександра Кольцова, розповіла, що товари мирного життя сприймає через призму війни.

Співачка на своїй сторінці в Facebook розповіла, що тепер не бачить ціність у товарах мирного життя, натомість все вимірює "турнікетами, кровоспинними бинтами та дронами".

Саша Кольцова. Фото: скриншот Twitter
Саша Кольцова. Фото: скриншот Twitter

Зайшла в ТЦ, як до музею мирного життя. Тепер всі ціни бачу в турнікетах і дронах: Лляна італійська сукня - 7 турнікетів Кросівки - 4 турнікети Футболка - 1 кровоспинний бинт made in Ukraine Джинси — 3 перев'язувальні бандажі Новий телек - півдрона Телек - акумулятор. написала співачка.

У коментарях дівчину підтримали, та заявили, що важливо навчитися користуватись ними самостійно, і 4 турнікету кожному – проте, краще купити сукню.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Злобно поіронізую – в купила собі тих 7 турнікетів у красивій барві. якщо серйозно – все важливо, але навчити користуватись ними самостійно найважливіше, і 4 турнікету кожному – охохох, краще собі сукню б купили", " А ще так подивишся, слинку попускаєш і така ну всьо.. типу поносила вже це платтячко.. гайда донатить на ЗСУ", - написали френди Саші Кольуової.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Саша Кольцова з "Крихітка Цахес" побачила у фото Олени Зеленської для Vogue дещо знакове.

Як повідомляв "Знай.ua" Саша Кольцова показала, як українці тепер планують вагітність: потрібна зброя

Також "Знай.ua" інформував, що Саша Кольцова з "Крихітки Цахес" пояснила, що мав путін на увазі: "Обіс*атись в галактичних масштабах".