Роман Свечкоренко - був одним із головних фаворитів другого сезону романтичного шоу "Холостячка" із Златою Огнєвіч.

Сезон закінчився ще півроку тому, тоді ж і стало відомо, що чоловік вже перебуває у стосунках і не надто сумує через відмову виконавиці. Роман Свечкоренко знайшов собі дівчину – Валерію – і почав будувати майбутнє разом із нею. А зараз вона поділилася досить несподіваними подробицями з їхнього особистого життя.

Роман Свічкоренко з дівчиною, фото: Instagram
Роман Свічкоренко з дівчиною, фото: Instagram

Пересплю з ним кілька разів, що станеться ?

Але потім Валерія заявила, що вони майже вже два роки разом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Бл*, через місяць ми 2 роки, як разом. Спільна собака, розвиваємо бізнес разом, плануємо, коли в нас буде весілля і хочемо дитину", - написала вона.

Однак тоді виникає багато питань, як це може бути взагалі. Адже другий сезон "Холостячки" закінчився у грудні 2021 року, його зйомки відбувалися навесні-літа того ж року, але зустрічатися, за словами Лєри, вони розпочали у серпні-вересні 2020 року.

Макс Тарапата та Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Макс Тарапата та Роман Свечкоренко, фото: Instagram

"Два роки разом, але він брав участь у холостяку минулого року?", "2 роки як разом? Він же ось у Холостячці зі Златою був", "А переспати – це норма вже?", - пишуть користувачі у коментарях.

@chernetskav

уупс

♬ original sound - nata 👸🏼

Нагадаємо, улюбленець Злати Огнєвіч Макс Тарапата залишився без сексу і ніхто йому не допоможе: "Раптом спрацює"

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина зірки "Холостячки" Романа Свечкоренка сильно зігнулася, показавши пружну попу: "Спіна не зламана"

Знай.ua писав, кохана "колишнього" Злати Огнєвіч Свечкоренко зізналася, як її можна "відчути": "Для мене важливо"