Українська телеведуча шоу "Все буде добре", "Неймовірна правда про зірок" Надія Матвєєва поділилася відео центру протидії дезінформації про тактику "випаленої землі", яка є злочином проти людства, який вчиняє країна терорист.

Чому росія бомбить українські житлові будинки, лікарні, школи та храми? Всупереч заявам путіна, що "за будь-якими цивільними об'єктами російська армія ударів не завдає", за 5 місяців війни росія атакувала цивільні об'єкти майже в 60 разів частіше, ніж військові.

Надія Матвєєва, скріншот з відео
Надія Матвєєва, скріншот з відео

У цифрах це – 17,3 тис. ударів по цивільних об'єктах та близько 300 – по військових. Насамперед окупанти завдають ударів по цивільній інфраструктурі міст, розташованих уздовж лінії фронту. Кремль розраховує, що обстріли спонукають місцевих жителів припинити опір та виступити проти "київського режиму".

Тактика "випаленої землі" прийшла на зміну проваленій ставці російської армії на мобільні групи проникнення в глиб країни. Пошкоджено або зруйновано понад 50% всього житлового фонду Маріуполя, Харкова, Чернігова, Бучі, Сєвєродонецька та Лисичанська. Кількість українців, що залишилися без даху, вже перевищує 3,5 млн осіб або 8% населення країни. Стали метою російських атак медичні, освітні установи, культурні об'єкти, які за неписаними правилами мають особливий статус у зоні бойових дій.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надія Матвєєва, фото: Знай.ua
Надія Матвєєва, фото: Знай.ua

По всій країні зазнали пошкоджень понад 830 закладів охорони здоров'я, 2129 освітніх закладів, понад 530 об'єктів культури та мистецтв. Також причиною прильотів по цивільних об'єктах є низька точність російської зброї та використання застарілих чи хибних даних. на озброєнні Росія практично не має високоефективної точної зброї - понад 70% російських ракет не вражають намічені цілі. Але, незалежно від причин, тактика "випаленої землі" у всьому світі залишається військовим злочином та тероризмом, за яким кремлівській верхівці доведеться відповідати.

Нагадаємо, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство.

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва показала, чим щодня милується її молоденький хлопець: "Красуня"

Знай.ua писав, Надія Матвєєва показала маленьку українку, що втратила будинок через окупантів, але не віру в майбутнє: "Переможемо заради дітей"