Український блогер і тиктокер, майбутній чоловік співачки Ганни Трінчер Олександр Волошин поділився відео, де закликає інших допомогти у пошуку роботи біженця з Харкова з проблемною рукою.

Хлопець підійшов до машини блогера та попросив допомоги у матеріальному плані. Волошин дав йому спершу 200 гривень, потім 1000.

Тринчер та Волошин, фото з Instagram
Тринчер та Волошин, фото з Instagram

"Перше, що я подумав, коли підійшов цей хлопець і попросив грошей: "Здоровий лоб іди працюй". Потім глянув на його руку, дав спочатку 200 грн, потім ще 1000 грн, а потім ввімкнув камеру зрозумів, що в цій ситуації треба розголос...", - пише блогер під відео.

Справа в тому, що цей хлопець - біженець з Харкова, який уже півтора місяці не може ніде влаштуватися на роботу в Києві, також у нього немає житла. Тому якось тиждень він ночував просто на київському вокзалі, потім його направили на відновлення документів, напевно, загублених у напівзруйнованому Харкові. Тому проблема пошуку роботи не одна, їх дві...

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Тринчер та Волошин, фото з Instagram
Тринчер та Волошин, фото з Instagram

"Спочатку я подумав дати йому роботу особисто, але на жаль, у мене всі працюють віддалено та фізичної роботи (привезти, організувати, простежити) – у мене немає…", – зазначає Волошин.

Тому він попросив усіх, хто може спробувати знайти йому роботу.

Нагадаємо, блогер Олег Машуковський після схуднення та зміни зачіски запалав у мережі яскравим чином: "Так і закохатися можна"

Як повідомляв "Знай.ua", Ганна Трінчер зважилася зробити тест на вагітність, на такий результат вона не розраховувала: "Ну бл*ть, так чи ні"

Знай.uа писав, Ганна Трінчер показала сімейні "розбірки" з Волошиним - без матів і "побоїв" не обійшлося: "Знущається"