Наталя горова активно спілкується з підписниками у соціальній мережі, вона ділиться подробицями свого особистого життя та розповідає як переживає непрості для України часи. За її акаунтом стежать 28,5 тисяч підписників

Наталя Горова, фото Instagram
Наталя Горова, фото Instagram

На відміну від Потапа та насті, Наталя Горова приїхала до Києва. В кінці липня вона вже робила погулянку вулицями міста у ніжній легкій літній сукні. Дівчина наново вивчає вулиці Києва, міста, звідки її прогнала війна та куди вона повернулася разом з мамою та братом, насолоджуватися рідним домом.

Також вона розповіла про несподівану пригоду, яка трапилась з нею біля станції київського метрополітену. Наталя випадково потрапила на акцію "Портрет за донат". Вона не могла не скористатися можливістю та зробила світлини за своїм кращим чотирилапим другом.

"Побути в Києві 5 днів. Та випадково потрапити на "Портрет за донат". Гуляючи містом, я проходила повз Золоті Ворота та побачила чергу. Спочатку пройшла її, а потім звернула увагу, що там розвернулася справжня київська вулична фотосесія. За донат на ЗСУ За кілька годин роботи вдалося зібрати 100.000 грн Ось такою доброю справою я залишила собі на згадку фотокартки. Зі своєю улюбленою собакою. Моїм чотирилапим другом. З мого чарівного міста. Зі станції метро Золоті Ворота ❤️"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що названа донька Потапа Наталка Горова взяла на руки улюбленого хлопчика.

Як повідомляв "Знай.ua" названа донька Потапа Наташа Горова заговорила про старість.

Також "Знай.ua" інформував, що названа донька Потапа Наташа Горова провела екскурсію власним тілом.