Донька народної артистки України Ніни Матвієнко спілкується з шанувальниками не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Співачка у своїх публікаціях розровідає шанувальникам про особисте та творче життя, а іноді дивує їх несподіванками. За її акаунтом стежить вже понад 100 тисяч людей

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

Цього разу Антоніна показала, як довела до сліз чоловіка та рідну маму. Відео співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, Тоня після довгих мандрів світом нарешті зупинилася в Англії. Вона навіть розповіла, що її молодша донька пішла за кордоном до школи. Ніна Матвієнко свого часу лишилась в Німеччині, а згодом повернулась в Україну.

Як згодом стало зрозуміла, Тоня вирішила зробити сюрприз та нічого не сказавши близьким, повернутися до дому. Спочатку вона показала відео теплої зустрічі з чоловіком Арсеном Мірзояном, який в цей час сидів у залі та грав на музичному інструменті. Тоня несподівано підбігла до нього, вони обнялися прямо на сцені.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Співачка привіталася з глядачами та розповіла, що приїхала з Великобританії, ні її чоловік, ні мама не знали про їх приїзд. Вона зауважила, що хотіла зробити сюрприз мамі, а її не було вдома. Потім вона запропонувала заспівати.

А отім вони пішли до дому, Тоня погукала маму Ніну. Коли жінка вийшла, то розплакалася. Ее очікувала побачити Тоню, яка з квітами та молодшою донькою стояла на порозі.

Раніше ми писали про те, що Тоню Матвієнко завалюють розкішними букетами після виступів, поки Арсен Мірзоян їздить Європою заради України

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко розповіла про особливий виступ: "Українська пісня творить чудеса"

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко розповіла про особливий виступ: "Українська пісня творить чудеса"