Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) тішить шанувальників своєю унікальною музикою, проте не забуває про віддану аудиторію в Instagram, вона розповідає їм цікаві історії зі свого життя, ділиться творчими планами та ідеями

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Як відомо, зірка багато подорожує з початку війни. Зі своєю подругою Alyona Alyona вона вже побувала у Польщі, Німеччині, Литві. Записали спільний альбом з німкенею, а також співпрацювали зі співачкою з Литви. А Яна познайомилась з популярним польським репером.

А нещодавно співачка розповіла, що її обікрали. Де саме та ха яких обставин вона не уточняла. Проте вона сказала, що в неї забрали все, мабуть, це була сумка та забрали всі речі, що в ній були, в тому числі й гроші.

Документи Яни зловмисникам їм не знадобилися і вони їх викинули.Жінка знайшла їх у кріслі в потязі в Варшаві. Ось та Яні пощастило хоча б не буде гаяти час на відновлення паспорта.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У відео до публікації у сторіс вона написала:

"Вони забрали все. Доведеться робити нову карту Сільпо. Але паспорти їм не знадобилися. Здається там настільки галімі фотки, що крадучи такі:"Не ну як з цим до людей іти"

Jerry Heil,  скриншот: Instagram Stories
Jerry Heil, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil та Alyona Alyona зібрали аптечки для бійців з ЗСУ, приховавши невеликі подарунки від себе: "Заряджена любов'ю"

Як повідомляв Знай.ua, Jerry Heil розповіла про свою мрію та зізналася, що втрачає за кордоном: "Дуже сильно хочу повернутися"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil приємно вразила молитвою у каплиці біля Берлінського муру: "Несподівано, але дуже потужно"