Дружина відомого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина активно розвиває власну сторінку у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з підписниками подробицями особистого життя зі співаком, її сторінка вже нараховує майже 38 тисяч підписників

Роман Сасанчин з колишньою дружиною. Фото: з соцмереж
Роман Сасанчин з колишньою дружиною. Фото: з соцмереж

Дівчина завзято розповідає, чим вони з малечею вдома займається, як її тато працює та створює музику. Молоді батьки дуже люблять свою донечку та приділяють їй багато уваги.

Як відомо, стосунки у пари на початку сімейного життя буди досить напруженими. Одного разу дівчина навіть натякнула на розлучення. Поте згодом заспокоїла шанувальників, виявилось пара знайшла спільну мову.

Іванна досить часто спілкується з шанувальниками, нещодавно вона показувала, чим вдома займається її чоловік й що для нього зараз так важливо.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проте, на жаль, Роман поки е випускав нові пісні. Можливо все по переду. Проте його дружина вирішила трохи заробити грошенят. Виявляється Іванна вміє нарощувати волосся. Вона показала свої роботи в сторіс. Клієнтки у захваті від її роботи. При чому дівчина не розгубилася та попросила підписників, якщо вони теж хочуть пишне волосся - писати їй в дірект.

annavI, скрин  скриншот: Instagram Stories
annavI, скрин скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, отримав ляпаса, були інші дівчата: переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин розсекретив подробиці сімейного життя.

До слова, "Блокадний Маріуполь": переможець "Голос Країни" Роман Сасанчин показав, як роздають їжу в бомбосховищах.

Раніше ми писали, що 20-річний переможець "Голос країни" Роман Сасанчин розлучився з дружиною через 4 місяці: "Більше не..."