Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Дотепер Олександр офіційно не представив своєї пари та не розповідає про своє життя. У соцмережі Instagramна його сторінку підписані 300 тисяч людей

Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

В основному Олександр знімає відео зі своєю донечкою. Проте про Мішину він не забуває та під час війни допомагає колишній.

А нещодавно він наважився на неординарний вчинок - зробив справжній чоловічий манікюр. Можливо, це може стати новим трендом чоловічої моди. Еллерт зробив сміливий та патріотичний манікюр. Він намалював російській корабель та вказав йому напрямок. Варто зазначити, що манікюр - це звичайна річ для чоловіків, проте наносити малюнки - це новий тренд.

А нещодавно Олександр дав пораду підписникам зі збереження та корекції психоемоційного стану. Він розповів, що дієвим та доступним засобом є спорт. Свою думку він підкріпив фото, на якому він зранку тренується на спортивному майданчику.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Я плавніше, ніж ніч... я швидше, ніж вітер... я непорушний... у мене немає рівних... так, почекайте, глюкоза впала... де я? ⠀ насправді зараз багато хто шукає варіантів збереження чи корекції свого емоційного стану і скажу вам спорт у цьому не на останньому місці.", - написав він. ,

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли"