Росіяни, які незаконно вторглися на територію суверенної України та стали просто вбивати мирних жителів, принесли багато зла нашому народу.

Сотні сімей залишилися без дітей, батьків, братів та сестер. У такій ситуації ледь не опинився легенда шоу "Танці зі зірками" хореограф Євген Кот. Зовсім недавно він відпалював на паркеті з Надею Дорфєєвою та Ксенією Мішиною, а незабаром йому довелося рятувати кохану дружину від хімічної атаки окупантів із рф.

Женя Кjт та Наталія Татаринцева, фото: Знай.ua
Женя Кот та Наталія Татаринцева, фото: Знай.ua

В ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов десятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу відверто про особисте розповіли хореограф-постановник, суддя проєкту "Україна має талант" – Євген Кот та його дружина – танцівниця Наталя Татарінцева.

"В перші тижні війни ми були вдома, під Києвом. Одного дня о 14:00 стало дуже темно. Я спочатку нічого не зрозумів, а потім побачив чорну хмару. І коли почав падати попіл, я зрозумів, що це не хмара. В групах нашого міста написали, аби всі заклеювали вікна, бо горять хімічні склади, заправки і все це посунуло на нас. Вночі у Наталі була температура 40. Їй здавлювало в грудях, і я подумав, що це «корона». Якщо так – то куди йти? До якого лікаря? Все зачинено. Вона втратила свідомість", – розповів Євген.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Аби захистити дружину та вилікувати її, чоловік вирішив їхати на Захід України.

"Вранці ми встали, закинули валізу, поставили котів у переносці, залишили у батьків собаку і поїхали. Вирушили, і не знали, куди ми їдемо. До вечора дібрались до Вінниці і переночували там у своїх друзів. Коли Наталя вийшла з душу після складної дороги, сказала, що відкашлювала чимось чорним. Пішов я в душ – і у мене та сама історія. Я просто випльовував щось чорне. Ми зрозуміли, що просто отруїлися чадними газами, хімією", – зізнався Кот.

Нагадаємо, що партнер Дорофєєвої та Мішиної Євген Кот перейшов на українську мову майже повністю.

Раніше ми повідомляли, що посивівший Женя Кот з "Танці зі зірками", готовий йти в ЗСУ, як Тополя і Хливнюк: "Мені соромно, що я втік".