Аніта Луценко пояснила, що таке целюліт та як з ним ефективно боротися, а також виділила 3 ​​причини його появи.

Аніта Луценко — Со-founder компанії WOWBODY, зірковий тренер та співавтор книг про їжу розповіла про те, чому виникає целюліт та як з ним боротися.

Аніта Луценко. Фото: скріншот youtube
Аніта Луценко. Фото: скріншот youtube

"Важливо розуміти, що виникнення целюліту залежить від кількох факторів. По-перше, коли жирова клітина збільшена у розмірі. Для того, щоб її зменшити, необхідно почати трохи менше їсти."

Другий пункт — коли у нас є певна набряклість. Вона може з'являтися через занадто велику кількість солі в раціоні, нестачі води або вживання алкоголю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прибрати набряклість допоможе масаж або тренування, які проганяють нашу лімфу швидше.

"І третій момент - шкіра. Чому у жінок целюліт більше проявляється, ніж у чоловіків? Все тому, що у жінок шкіра тонша, а у чоловіків - щільніша. Ущільнити шкіру допоможе використання скрабів і кремів. Також шкіра ущільнюється завдяки силовим тренуванням", - повідомила тренер.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/
Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/

Детальніше на це та інші питання Аніта Луценко відповіла в інтерв'ю для Клатч Онлайн.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розповіла , як боротися з випаданням волосся на тлі стресу під час війни.

Раніше ми повідомляли, що Аніта Луценко емоційно звернулася до росіян: "Тушить від тих фейків, історичних перекруток, якого біса?".

Також стало відомо, що Аніта Луценко розкрила секрет успішних тренувань удома: як привести себе у форму за кілька тижнів.