Український музикант Скофка, який створював треки з Kalush та AlyonaAlyona написав новий трек, та присвятив його загиблому товаришу.

Музикант вирішив прочитати реп, який назвав "Чути гімн". У ній про ЗСУ та ворога, якого українці неодмінно переможуть.

Скофка. Фото: скриншот Instagram
Скофка. Фото: скриншот Instagram

Поки буде "чути гімн" в усіх містах України, доти і буде жити Україна! Наш народ вже показав себе і на що готовий, щоб захистити своє. Ми обов‘язково вистоїмо і переможемо, жаль тільки якими жертвами. Цей трек я присвятив своєму другу Коноводову Валентину Валентиновичу, другу з дитинства який загинув захищаючи нашу Україну. Вічна пам‘ять тобі друже, вічно тебе будемо пам‘ятати. "За нами правда, значить вистоїмо ми ваші вистріли, за нами правда, а її ніяк не пристрелить" Скофка

Скофка. Фото: скриншот Instagram
Скофка. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Шанувальники Скофка підтримали музиканта, та написали багато приємних слів на підтримку музиканту. А його трек справді западає в саму душу, і вже потрапив до улюблених нашим зіркам шоубізу. Принаймні Анна Кошмал, акторка хвалилася, що слухає Скофку, саме цей трек.

"Героям Слава", "Ти найкращий", "Б'є по серцю кожне слово", "Її нереально наслухатись", "До самого серця пробирає. Ти крутий", "Я слухаю, і в мене мурахи по тілу", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що
Як повідомляв "Знай.ua"
Також "Знай.ua" інформував