Екссолістка гурту "Время и Стекло" та відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка не так давно розійшлася з Володимиром Дантесом, час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Як відомо, не так давно Надя нарвалась на критику через хіт російською мовою, якій вона вирушила ще до війни. Називався він "Рзноцветка".

Співачка вирішила виправити ситуацію та оголосила конкурс на найкращий переклад її пісні. З поміж 1700 претендентів, перемогла молода дівчина, яка зараз мешкає в Америці.

5 серпня відбулась довгоочікувана прем'єра хіта "Різнокольорова" у мережі youtube. Як зауважила Надя, крім оновленого тексту, вона додала два основні нові кольори - синій та жовтий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Після 24 лютого сенси кожного українця змінилися, а головними для всіх кольорами стали жовтий та блакитний. Тому я вирішила додати цих фарб пісні raznotsvetnaya і заспівати її українською. Авторкою нового тексту стала переможниця конкурсу на найкращу адаптацію треку, який я оголосила у соцмережах. Серед майже 1700 надісланих варіантів я знайшла ту саму love – "різнокольорову", написала Надя у коментарі до пісні.

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"