Напередодні 96-річчя від дня народження голлівудської легенди Мерилін Монро в мережі вирішили розкрити кілька дивовижних фактів про знаменитість.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Знявшись у класичних голлівудських фільмах, таких як «Як вийти заміж за мільйонера» та «Дехто любить гарячіше», Мерілін стала номінальною перед своєю смертю у 1962 році, у віці всього 36 років.

Світ поринув у журбу, і Мерилін швидко стала однією з найвідоміших осіб планети.

Мерилін довелося зашити у сукні «З днем ​​народження, містере президент».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фотограф Біллі Рей розповів, що гола сукня Мерилін, вкрита кристалами, була «обтягувальною», залишаючи Мерілін «вшитою» у сумнозвісну сукню.

Актриса Мерілін Монро співає «Happy Birthday» президентові Джону Ф. Кеннеді
Актриса Мерілін Монро співає «Happy Birthday» президентові Джону Ф. Кеннеді

Також вона знялася у першому випуску Playboy, але ніколи не зустрічалася з Х'ю Хефнером.

У 1953 році блондинка знялася в першому випуску Playboy, приголомшивши читачів чорною сукнею з глибоким вирізом на шиї на обкладинці, зміцнивши свій статус секс-символу.

Однак холостяк та головний редактор Playboy Х'ю Хефнер розповів, що він ніколи не зустрічалася з Мерілін.

Фірмовий голос Мерилін Монро був тактикою, щоб приховати дитячу заїкуватість.

Характерний хриплий голос Мерилін, від якого глядачі непритомніли, насправді був тактикою, яку вона використовувала, щоб приховати своє дитяче заїкання.

Мерілін на обкладинці Playboy 1953 року
Мерілін на обкладинці Playboy 1953 року

Повідомляється, що логопед навчив її використовувати горлову альтернативу, внаслідок чого вона стала однією з її видатних рис як актриси та співачки.

Мерілін була першою кандидатурою на роль Холлі Голайтлі у фільмі «Сніданок у Тіффані» 1961 року.

У своїй відвертій книзі про популярний фільм 1961 року «Сніданок у Тіффані» Сем Восон розповів, що Мерілін була «першим вибором» Трумена Капоте.

Зірка «багато їла в ліжку» і не була найчистішою зіркою Голівуду.

У біографії Кларка Гейбла 2007 року, написаної Девідом Бретом, повідомлялося, що Мерілін була «напишною, брудною і їла в ліжку».

Мерилін Монро, фото з вільних джерел
Мерилін Монро, фото з вільних джерел

Мерілін була останньою партнеркою Кларка у фільмі 1961 «Покидьки». У біографії Кларка автор Девід Брет обговорює «сумнівну гігієну» Мерілін.

«Вона рідко милася, спала оголеною і багато їла в ліжку – перед сном засовувала те, що залишилося на тарілці, під простирадла», – написав Девід.