Маша Єфросиніна не лише популярна ведуча, а ще й блогерка. Вона постійно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі та розповідає їм подробиці особистого та професійного життя. За її життям стежать 2,1 млн підписників

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Як відомо, зараз ведуча активно займається волонтерською діяльністю, веде кілька благодійних проєктів, а також не забуває й про професійну діяльність. Вона проводить зустрічі з різними людьми, ділиться важливою інформацією, у своїх програмах піднімає соціально важливі теми.

А нещодавно вона опублікувала фото у яскравому червоному топі в темних окулярах та супроводила його треком "Гарно так". Як зізналась ведуча, вона не може виспатись.

З одного боку це й не дивно. Через трагічні події, які відбувається в Україні багато хто втратив сон. Маша зізналася у публікації, що нарешті вона змогла дозволити собі не читати на ніч новини та виспалась. Тому на фото у неї свіжий вигляд.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Коли вперше дозволила собі не читати новини з вечора і нарешті виспалась…", - підписала Маша пост.

Підписники у коментарях оцінили свіжий образ Маші та написали у відповідь:

"Маша, гарного дня! Любов завжди рятує!❤️❤️❤️"

"Тебе очень идет ❤️"

Нагадаємо, Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік: "Думала, щось накоїв".

До слова, Оля Полякова не витримала життя з мамою і втекла до Америки: "Знає, як мене дістати".

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна зізналася, що чоловік вирвався до неї до Варшави і в них трапилося це: "Секс все налагодив".