Відома українська журналістка та ведуча програи "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча постійно на зв'язку з шанувальниками. З перших днів війни вона подорожує світом та розказує правду про події в Україні. Її сторінка нараховує армію шанувальників, за акаунтом Каті стежить 1,8 млн підписників

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

Катерина постійно підтримує українців, допомагає всіма силами наблизити перемогу, а також підтримує українських дизайнерів та виробників. Разом з чоловіком Юрієм Горбуновим вона багато подорожувала світом з благодійними заходами. А зараз вони повернулись в Україну.

Нещодавно Катерина розмістила ніжне фото з молодшим сином Давідом та нагадала, що незабаром йому виповниться один рік. На фото Катерина тримає малюка на руках. А у дописі зірка тішиться з того, що хлопчик ще маленький та дізнається вже про війну в україні з розповідей.

"Вже скоро рік Данилові … Як добре, що всі події свого першого року життя Данилко дізнається з розповідей і буде це сприймати, як книжку з історії, з історії вільної, незалежної України, що перемогла в страшній війні", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях підписники не втримались та написали:

"Щастя що цей горобчик не памятатиме цей жах 🙏🙏🙏. Нехай росте здоровим і щасливим у МИРНІЙ ТА процвітаючій Україні🙏🙏🙏"

"Щастя вам❤️ Мирного неба над головою кожній українській родині"

Нагадаємо, Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча відшукала вкрадений мертвим "Ванькою" холодильник аж за 5000 км від України: "Бідні без компенсації"

Знай.uа писав, Катя Осадча пережила кошмарний сон наяву, але українців цим не здивувати: "Можна так?"