Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Дядько Жора показав українцям новий лайфхак на тему того, як треба правильно пити чай. Це його свіже відео з нещодавно введеної рубрики, в якій він намагається полегшити життя фанатам та подарувати їм трішки позитиву. Зазвичай його поради практично не можна застосувати в реальності, але виглядає все досить смішно.

Скріншот із Instagram, Дядя Жора
Скріншот із Instagram, Дядя Жора

Секрет нового лайфхака простий – щоб чайний пакетик не залишав краплі, Дядя Жора запевняє, краще одразу викинути його разом із гарячим напоєм. Тоді всю проблему буде вирішено, але чаю ніхто так і не поп'є.

Користувачі соцмережі умовно розділилися на два табори - одні підтримали та подякували артисту за гарний настрій, а інші ж звинуватили його в неналежній поведінці під час війни та зазначили, що його жарти безглузді та опустилися на рівень "тіктокерів".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Раніше ми писали про те, що Дядя Жора поділився з чоловіками життєвою мудрістю про жінок: "Запам'ятай на все життя"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора після зафарбованої дірки на шкарпетці взявся за спагетті: "Беремо і робимо так"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора знайшов спосіб продовжити життя дірявих шкарпеток без ниток: "Будь шокою"