Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її обліковий запис підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова знову розмістила сильний пост для українців. Вона заявила, що в тилу не вистачає емпатії та співчуття до співвітчизників, хоча на фронті цього достатньо. І перш ніж вимагати у всього світу підтримки, артистка впевнена, українському народу потрібно спочатку проявити її один до одного.

Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот із Instagram, Ольга Горбачова

На її думку, це "ключ" до перемоги над злом, яке прийшло до нашого дому і ніяк не хоче йти.

А ще дружина продюсера зазначила, що емпатія полягає зовсім не в агресії та гучних звинуваченнях у бік росії, а в добрі та розділеному болю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Нагадаю, що емпатія, - це не кричати: "коли ця сволота вже подохне", "як люди можуть робити таке в 21 сторіччі" чи жаліти людину тільки коли вона вже померла. Емпатія - це проявлене добро. Це розділений біль. Це поставити себе на місце іншої людини. Емпатія - це частина внутрішньої моралі. І це свідомість, а не крики розпачу і пошук винних", - написала Горбачова.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова заявила, що росіяни хочуть вкрасти історію православ'я Київської Русі та очорнюють святих: "Дивує тупість зла"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова про кращу афірмацію українця в найгірші дні: "Ми сила"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Юрія Нікітіна впевнена, що всім українцям потрібна допомога "мозкоправів": "Хворі та травмовані "