Відома українська співачка Alyosha часто ділиться з шанувальниками усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч людей.

Виконавиця не виключає і гарячі знімки, щоб підкреслити шикарну фігуру, стрункі ніжки та худу талію, багатодітної матері. Але зараз, у рамках повномасштабної війни, такі фотографії вона не вважає за доречне.

Alyosha. Фото: скрін youtube
Alyosha. Фото: скрін youtube

Таким чином вона прорекламувала нову-стару пісню свого чоловіка Тараса Тополі. "Антитіла" випустили англійську версію композиції "Hello", випущеної разом із кліпом ще у 2019 році, де за сюжетом на Карпати було скинуто ядерну бомбу.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

"Ця пісня - найкраще, що я почула за місяці війни! Правда! Дякую за таку потужну творчість!", "Божечки, як це неймовірно чуттєво. Комок у горлі. Дякую", "Точно розриває душу, мурашки по шкірі та сльози на очах", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Тополя з "Антитіл" попрощався із дружиною - співачкою Аlyosha: "Сиджу ридаю"

Знай.uа писав, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити і любити вільно"