Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Наразі артистка активно розвиває свій аккаунт у Instagram та розміщує інформативні пости для шанувальників, кількість яких уже перевищила 500 тисяч.

Надія Матвєєва вирішила зайнятися новим власним проектом. Артистка влаштовуватиме прямі ефіри з різними експертами та знаменитостями, щоб дізнатися про їхні найпотаємніші мрії. Таким чином, вона хоче надихнути інших на здійснення бажань.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

На думку телеведучої, мрії змушують людей рухатися, не стояти на місці і бути активнішими. Але в умовах війни багато хто переніс свої плани або зовсім відмовився від них.

"Нагадаю собі і вам, друзі, чому мріяти доречно навіть у буремнічаси, як зараз", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Проте, Матвєєва впевнена, що у вільній Україні після перемоги над окупантами мрії ще вдасться реалізувати, а зараз треба надихнутися на це.

"Ці мрії є зараз, вони гріють душу, додають сил", - сказала Матвєєва.

Раніше ми писали про те, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва пояснила, чому на війні страждають лікарні та школи

Як повідомляв Знай.ua, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство.

Також портал Знай.ua писав, що ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва показала, чим щодня милується її молоденький хлопець: "Красуня"