Заслужена артистка України, мати трьох дітей, відома співачка Анастасія Приходько активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Вона веде власний блог в мережі instagram, на якому періодично ділиться подробиця свого творчого життя. Поки у неї небагато підписників, за її акантом стежить 1710 підписників

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

А нещодавно вона поспілкувалася з журналісткою Аліною Доротюк. Програма вийшла на одноіменному каналі журналістки.

Як розповіла співачка у перші дні війни вони спочатку не хотіли їхати, а потім вирішили не травмувати дітей та поїхали спочатку до Львову. А звідти до її подруги в Італію. за кордоном вони пробули два тижні, а після Великодня повернулися до дому.

Співачка вирішила, що вони не будуть лишатися за кордоном, вона навіть не оформлювали допомоги як біженці, хо зізнається, що за житло платили копійки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На питання ведучої, що змінилося в особистому житті, Приходько відповіла, що стала більше палити. На щастя це не сигарети. А крім того вона стала багато пити чаю, та навіть зізналася, що, мабуть, від нього її скоро зморщить. А також додала, що іноді й може 50 грамів коньяку, щоб розвантажити нервову систему.

Нагадаємо, ми писали, що Анастасія Приходько накинулася на Потапа після відмови виступати в росії, назвавши г*вном.

Як повідомляв "Знай.ua" Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розставання з Потапом розповіла про нову втрату.

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських розповіла, як відчула найвище задоволення, поки Потапа немає поруч.