Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський – популярна особистість серед студентів зі свого ВНЗ.

Зараз він, як виявилося, не ховається десь від повномасштабної війни, а старанно працює навіть у сфері шоу-бізнесу. За його словами, завершилися зйомки кліпу на пісню "Перемога на всіх одна".

Михайло Поплавський та Анна Тринчер, фото: Instagram
Михайло Поплавський та Анна Тринчер, фото: Instagram

"У кожного з нас бажання одне – щоб закінчилася війна! Вірю в нашу перемогу! Ділюсь відео та фото з бекстейджу. Прем'єра вже скоро", - пише Михайло Поплавський у публікації.

І головне справді перебуває у вкладеннях, Михайло Поплавський знову попрацював із молодими дівчатами. Але цього разу вони постали не в напівголому вигляді, бо ціль кліпу зовсім інша. На частині кадрів навіть видніється фірмовий "палець вгору" від Михайла та інших акторів на знімальному майданчику.

"Мирного неба всім", "Михайло Михайловичу, ви великий молодець", "Віримо у перемогу", "Чекаємо на прем'єру", "Розвивайте українську культуру", - пишуть користувачі в коментарях.
Частина з них, звичайно ж, повторює одні і ті ж повідомлення або флудять великою кількістю смайликів.

Нагадаємо, студент зізнався, як "відгортав" Михайлу Поплавському 100 тисяч з однією метою: "Це лише за диплом?"

Як повідомляв "Знай.uа", Михайло Поплавський у синьому піджаку виклав "триколор" з речей і навчив розуму своїх студенток: "Стрес - це позитив"

Знай.uа писав, Михайло Поплавський "назвав" президента двієчником, поки інші орають: "Майбутнє залежить від нас самих"