Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливаком набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує свіжі пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Цього разу Адель Асанті поділилася новиною, на яку дуже довго чекала. Один українець залишив на офіційному сайті президента Зеленського цікаву петицію, яка передбачає повну легалізацію порноіндустрії в країні. І на диво, вона зібрала необхідну кількість голосів і навіть трохи більше – 25 тисяч.

Адель Асанті, фото з Instagram
Адель Асанті, фото з Instagram

Дівчина зізналася, що справді хотіла цього і навіть залучала своїх шанувальників, аби ті підписували петицію. Її щастю не було меж.

"Дуже вдячна всім, хто заходив на сайт, голосував. Той, хто любить контент 18+ і взагалі, я вас обожнюю", - сказала Адель Асанті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наступний крок має зробити глава держави Володимир Зеленський, розглянути її, ухвалити чи відхилити.

А ще Анастасія розповіла, що легалізація порно дозволить працівникам цієї професії убезпечити себе. Більше того, це буде добрий внесок у бюджет усієї країни, що для воєнного часу дуже актуально. А ще закон передбачає, щоб неповнолітні люди не були втягнуті у порно.

Скріншот з Insta Stories, Адель Асанті
Скріншот з Insta Stories, Адель Асанті

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті з шоу "Холостяк" присоромила "втікачів" і захопилася сміливістю ЛГБТ: "Парадокс"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті "виправдала" любителів гострих відчуттів і поділилася власним досвідом: "Хімія, мозок вимикається"