63-річна артистка поділилася зухвалою подією під час виступу на "Вечірньому шоу за участю Джиммі Феллона" 10 серпня з повним ротом прикрашеним "камінням на день народження" в справжньому стилі Мадонни.

Зірка приєдналася до Феллона для просування її нового альбому "Finally Enough Love", де зібрані улюблені танцювальні хіти співачки.

У той час, як альбом відзначає рекордну кількість найкращих пісень Мадонни, зірка представила свій культовий виступ «Like a Virgin» під час першої в історії премії MTV Video Music Awards у 1984 році, через що її мало не скасували.

Мадонна: скрін з відео
Мадонна: скрін з відео

Коли тодішня 26-річна дівчина спустилася на сцену MTV, щоб виконати хіт, її шпилька вислизнула з-під неї, внаслідок чого співачка пірнула, щоб упіймати її, випадково перевернувши сукню та оголивши зад.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Це були дні, коли не можна було показувати свою попу, щоб зробити кар'єру, - пожартувала зірка. - Тепер все навпаки".

Мадонна згадала, що її представники за лаштунками визнали її кар'єру "закінченою" після випадкового оголення.

"Це була навіть не вся дупа! Це було як дупа - як половина дупи", - заперечила Мадонна публіці.

Мадонна позує на MTV Video Music Awards у Нью-Йорку, 14 вересня 1984 року.
Мадонна позує на MTV Video Music Awards у Нью-Йорку, 14 вересня 1984 року.

Феллон також нагадав публіці, що "Like a Virgin" ніколи не мала стати синглом з платівки, враховуючи, що продюсер Найл Роджерс хотів, щоб це була "Material Girl".

"Це були дні, коли я ні про що не говорила , - згадувала володарка Греммі. - Чи можете ви уявити, що ці дні взагалі існують?"

Незважаючи на побоювання її старих представників, кар'єра Мадонни була далекою від завершення після випадкового спалаху на сцені. Її новий альбом, присвячений її 50 хітам №1 у чартах синглів Billboard, був випущений раніше цього літа, а версія на компакт-диску та вінілі вийде 19 серпня.

Нагадаємо, що Мадонна трусила своєю "добою" так, що міні-шорти розійшлися біля делікатних місць.

Раніше ми повідомляли, що Леді Гага після довгого "застою" вразила публіку еротичним шоу: латекс, бондаж та сіті в стилі Мадонни.