Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала, яке задоволення воліє відчувати з самого ранку. Кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна - досить різнобічна особистість із безліччю захоплень, тому дуже цікава для шанувальників. Зірка регулярно показує, що відбувається у її житті, публікуючи нові фото та відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так цього разу актриса показала, як проходять її тренування. На відео Анна Сагайдачна широко розчепірила ноги, роблячи розтяжку. Вона зізналася, що після того, як перехворіла на ковід, вправа дається їй не дуже легко, оскільки болять суглоби. Втім, незважаючи на біль, для неї такий початок дня лише на задоволення.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories
Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У кожного свої задоволення від ранку. Я реально дуже глибоко дихаю на розтяжці, щоб максимально розслабити м'язи тазу", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один..."

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".