Український блогер Олег Машуковський постійно на зв'язку з шанувальниками. Він різними способами намагається привернути уваги шанувальників та не приховує, що мріє назбирати мільйон підписників, а поки за його сторінкою в instagram стежать 519 осіб

Олег Машуковський, фото: Instagram
Олег Машуковський, фото: Instagram

Відомий блогер старається з усіх сил, щоб назбирати омріяний мільйон підписників. На що він не йде заради своєї аудиторії. Так, він потролив сина співачки Ірини Федишин, приміряв образи різних акторів та знаменитостей. Й нарешті він вирішив схуднути та пішов у спортивну залу.

З качалки він почав постити фото на свою сторінку. Багато шанувальників попросили блогера продовжувати постити подібні фото, адже за їхніми словами, це дуже мотивує та надихає. Проте частина скептично поставилась до світлин та заявила, що хлопець просто обливається водою.

Не обійшов увагою блогер шоу-бізнез й зіграв у новому кліпи Маші Кондратенко "Ванька-встанька" та встиг похизуватися у вінтажній сорочці. Проте все це не допомагає йому зібрати омріяний мільйон підписників.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

А нещодавно він зізнався шанувальникам, що це його перша сторінка і їй вже виповнилося 8 років. дану інформацію він доповнив фото, на якому він у стильній сорочці видихає дим від папіроси.

"Цікавий факт: це моя перша сторінка в інстаграм і їй вже 8 років 🤯 А вашій скільки ?" - спитав Олег.

У коментарях шанувальники написали блогеру:

"Такое вісім років😁😁😁 фотка супер🔥🔥🔥🔥"

"Фотка такая классная🔥"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"