Популярна українська співачка та учасниця фінального відбору шостого сезону "X-фактор" Аліна Паш, активно прокачує свій блог в соціальній мережі Іnstagram, де на її акаунт вже підписані 90 тисяч осіб

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

12 серпня співачка презентувала нову пісню, яка присвячена стосункам росіян та українців під назвою "НЕбратські народи". Відео опубліковане в мережі youtube.

В описі під відео зазначено:

"Одним з головних наративів російської пропаганди є образ "братських" народів – українців та росіян – які мають бути однією родиною (росією). Ця пісня — нагадування про те, що ніякого братства немає. Є тільки спроби росії окупувати Україну та знищити українців."

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слова пісні написали Аліна Паш та Сергій Савін, а музику -Sura Tomasyan. Виконання пісні супроводжує відео з малюнків у чорних, білих та червоних кольорах.

"Так, глибинне усвідомлення прірви між українським та російським народами прийшло тільки в лютому 2022 року, це усвідомлення укріплюється й наростає щодня. Це точка, звідки почався новий відлік", - сказала Аліна про трек.

Варто зазначити, що пісня вийшла напередодні виступу співачки на фестивалі Sziget, який відбудеться з 10 по 15 вересня в Угорщині. До Речі, там виступатимуть російські виконавці. Через це гурт Kalush Orchestra відмовився брати в ньому участь. можливо, цей трек Аліна заспіває в Угорщині.

У коментарях шанувальники залишили такі відгуки про нову пісню:

"Дуже сильна робота!💪🏻"

"Які сильні слова. І нехай закриються всі злі язики, які кажуть усілякі нечистоти вбік Аліни і торкаються теми патріотизму цієї дівчини."

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш заговорила про українську спадщину, яку вороги намагалися стерти з лиця землі: "Наша культура жива"

Як повідомляв Знай.uа, українці знайшли несподівану схожість між Іриною Федишин і Аліною Паш: "Кар'єра, якої не було"

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування: "Залишаєшся тотальним ворогом публіки"