Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова дуже активна у соцмережах та розміщує багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім своєї творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова вирішила одним махом відповісти численним хейтерам, які дозволяють собі критикувати її смак у одязі, а інколи навіть переходити на образи. Оскільки зараз блогерка знаходиться за кордоном, вона вирішила порівняти стиль європейців та українців, заявивши, що перші взагалі не морочаться над вибором вбрання.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

За словами Філонової, шанувальники часто вказують, що вдягнути та які речі їй не йдуть. Лізуть зі своєю "експертною думкою", як вона висловилася.

"А зараз, ви як залежні, щодня треба знайти привід і обі*рати людину, весь день виписуючи маячню, можливо, "п'яної жінки", - обурилася Олена.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина попросила поважати вибір чужих людей та не давати порад, якщо їх не просять. А ще вона заявила, коли люблять – недоліків не помічають.

"Ви ж любите своїх чоловіків у кого пивні животики, у кого залисина на голові, Ви ж любите його все одно з маленькими пальчиками він чи ні. Прощаєте всі похибки і все одно, готуєте йому борщ з пампушками. Так, чому Ви не можете пройти спокійно, повз мого стилю? Я така і це не змінити, як би Вам цього не хотілося", - написала Філонова.

Раніше ми писали про те, що на блогерку Олену Філонову "напав" величезний слон, ще й водою облив з голови до п'ят: "Обробив мене"

Як повідомляв Знай.ua, Олена Філонова защебетала українською мовою закордоном і стала "козлом відпущення": "Свої ж гноблять"

Також портал Знай.ua писав, що Олена Філонова зовсім "зневірилася" - хоче знайти своє кохання за допомогою ворожінь: "Може цього разу вийде"