Українська акторка Катя Кузнєцова відома глядачам завдяки ролі у серіалі "Кухня", фільмі "Скажене весілля - 2" та багатьом іншим. Хоч дівчина тривалий час працювала в росії, з початку війни в рідній країні вона дотримується чіткої позиції та засуджує путіна, а також все, що з ним пов'язано.

Катя Кузнєцова в інтерв'ю Аліні Доротюк відповіла на делікатні питання щодо свого минулого в росії, ставлення до війни і навіть розлучення з актором Євгеном Проніним. А ще вона розповіла, чому не поїхала на Батьківщину ще в 2014 році, коли відбулася анексія Криму.

Кузнєцова та Доротюк, скріншот з відео
Кузнєцова та Доротюк, скріншот з відео

Кузнєцова заявила, що у 2014 сподівалася повернутися до України, в якій процвітатиме українське кіно без російських акторів, але цього не сталося. Після побаченого дівчина все ж таки вирішила залишитися в росії, хоча їй за це зараз дуже соромно.

Катя зізналася, що не усвідомлювала масштабу катастрофи, що сталася з Україною, та її наслідків. Більше того, у артистки було дуже багато роботи в росії та підписаних контрактів, які зобов'язували її.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А я ще була такою голодною до роботи. У мене були якісь контракти, і я розуміла, що не можу підводити людей", - сказала Кузнєцова.

Катя Кузнєцова, скріншот з відео
Катя Кузнєцова, скріншот з відео

Але незважаючи на це, вона залишалася вірною своїм принципам і відхиляла пропозиції зніматися в окупованому Криму, де востаннє була у 2008 році, і навіть бути на одному майданчику з російським актором Охлобистіним, який підтримує війну та путіна.

"Мене намагалися прогнути. Але я казала ні - зніматися там не буду. Також я говорила, що ніколи не увійду в кадр з цим покидьком Охлобистіним", - заявила зірка.

Нагадаємо, коханка Макса з "Кухні" знайшла колег по серіалу, які "зникли" з початку війни: "Їх усе влаштовує"

Раніше ми писали про те, що друг Фреймут та Притули Олександр Педан показав, хто такий справжній Шевченко: "Це ускладнює"

Як повідомляв Знай.ua, Коля Сєрга з "Орел і Решка" позбавився злісних росіян одним махом: "Було дуже багато чужих очей"