Популярна українська реперка Alyona Alyona не тільки гарно співає, а й спілкується з шанувальниками в соціальних instagram та Tik Tok. Вона активно розвиває свої акаунти та ділиться шанувальниками подробицями особистого та творчого життя, її instagram-сторінка нараховує 373 тисячі підписників

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Як відомо, нещодавно співачка повернулась з-за кордону в Україну. Альона розповіла, що причиною її повернення є те, що вона мріє вийти заміж, а ворожка їй сказала, що, коли вона повернеться до дому, то зустріне свого чоловіка. То ж Альона не стала баритися.

Ще, коли реперка була далеко від дому, вона сумувала за рідними краями та знімала кумедні відео для підписників.

Співачка засумувала та уявила, як вона повернулася до дому та сторінці у Tik Tok. Співачка сумує за бабцями, які все знають та за туалетом у великій родині. Співачка показала відео, на якому вона сидить у туалеті та дивиться новини. А тут стукають у двері з криками "Альона". Реперка спитала, чи знайома шанувальникам така ситуація.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А після повернення вона зізналася та показала, за чим найбільше скучила в Києві та показала у себе за спиною електросамокат напрокат.

"За чим я найбільше сумувала у столиці - це катання на самокаті. Ой, тільки не плакати, так скучила", - сказала співачка.

Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories
Alyona Alyona, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали втрьох українську обрядову пісню: "Кайф! Це так добре".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародіював розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".