Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями та ділитися важливими моментами свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон.

Джамала випустила нову та дуже зворушливу пісню "Thank you, Stranger", присвячену всім тим, хто не кинув українців у біді та відгукнувся їм допомогти під час війни з окупантами. Таким чином співачка вирішила віддячити іноземним друзям за доброту.

"Thank you, Stranger — для мене — це подяка мільйонам жителів сусідніх країн, які відкрили свої домівки й серця протягом повномасштабного вторгнення Росії в Україну", - написала Джамала.

Пісню можна почути на всіх майданчиках. Кліп складається із особистих моментів українських сімей, які люб'язно вирішили допомогти артистці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Поки готували ролик, очі були на мокрому місці. Ми не змогли б використати всі історії, але кожна цього заслуговує 💔" - зізналася зірка.

Слухачам дуже сподобалася нова робота Джамали. Вони оцінили посил, який вона постаралася донести.

Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/
Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/

Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/
Коментарі - instagram.com/jamalajaaa/

Раніше ми писали про те, що Джамала показала свого гарячого партнера по паркету в польських "Танцях з зірками": "Коли вже після "привіт" розумієш..."

Як повідомляв Знай.ua, Джамала у Польщі вирішила змінити мікрофон на паркет, все через рідний будинок: "Україна не повинна зникнути"

Також портал Знай.ua писав, що Джамала в Іспанії несподівано отримала новий ковток надії на перемогу: "Коли виходиш на сцену і бачиш..."