Співачка Лариса Доліна все своє дитинство провела в Україні, в Одесі. Тим більше дивно, що зараз вона різко про це забула та впевнено підтримує режим володимира путіна.

Нещодавно вона разом із Дмитром Дюжовим (Космос із "Бригади") приїжджала до окупованої частини Донецька (так званої "ДНР"), де покладала квіти пам'ятникам і, звичайно ж, давала інтерв'ю.

Лариса Доліна, фото: Знай.uа
Лариса Доліна, фото: Знай.uа

Зараз заслужена артистка росії вирішила підіграти пропаганді путіна і розсвідчити про те, як їй не подобається спосіб життя в Європі.

Своєю критичною думкою 66-річна виконавиця поділилася під час пресконференції на російській радіостанції та пояснила, чому так вважає.

Лариса Олександрівна зазначила, що під час кожного візиту до Європи зауважує, що у європейців життя більш розмірене. Вони зовсім нікуди не поспішають, і ця знаменитість завжди знаходить чужим. "Коли приїжджаю до Європи, то дивно, що люди нікуди не поспішають. Якесь у них спокійне життя. Мені це гидко абсолютно" , - заявила вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

Також Доліна додала, що їй ближча атмосфера в Москві. У столиці прискорений ритм життя, і це їй подобається. Як зазначає сама виконавиця, вона "людина біжить", тому і стиль життя їй необхідний "біжить".

Хочемо заспокоїти посібницю путіна, адже як тільки вся Європа візьметься скасовувати візи росіянам, то їй не доведеться спостерігати таку жахливу Європу і вона зможе насолодитися видом повалених будинків на своїй рідній росії, де всі кудись поспішають.

Український холодильник у росії, скріншот: Youtube
Український холодильник у росії, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Лариса Доліна, Денис Майданов та Григорій Лепс: володимир путін "висадив спецдесант" на окупований Донбас.

Раніше ми повідомляли, що Лариса Доліна раптово облисіла і налякала почорнілими губами: "Не обманюйте стару".