Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливаком набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує свіжі пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Після новини про те, що петиція про легалізацію еротики та порно в Україні набрала необхідну кількість голосів для того, щоб її розглянув президент Зеленський, Адель Асанті дала розгорнуте інтерв'ю журналу Forbes на цю тему. Дівчина розповіла, коли почала зніматися та скільки заробила.

Адель Асанті, фото з Instagram
Адель Асанті, фото з Instagram

Руспутіна вирішила, що хоче бути акторкою фільмів для дорослих у 20 років. Тоді вона написала відомому продюсеру П'єру Вудману з проханням про те, щоб він узяв її в порно. І бажання дівчини здійснилося. Через 10 днів вона була у Празі на зйомках.

Вона отримала свій перший гонорар – 500 євро. Проте, за півроку ця сума зросла вп'ятеро. Всього Распутіна знімалася 4 роки, за її спиною 60 фільмів і за весь цей час вона заробила понад 100 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Адель Асанті, фото з Instagram
Адель Асанті, фото з Instagram

Більше того, акторку двічі номінували на престижні світові нагороди від XBIZ і AVN за досягнення в порнофільмах.

"Нелегка і не дуже добре оплачувана праця: зйомка 30-хвилинного ролика може зайняти весь день, згадує Распутіна. Початківці отримують за цю роботу €400–500, а відомі – від €2500", - додали в журналі.

Адель Асанті, скріншот з відео 18+
Адель Асанті, скріншот з відео 18+

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті зробила перший крок до легалізації відео для дорослих, чекає на схвалення Зеленського: "Хто любить контент 18+..."

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті "виправдала" любителів гострих відчуттів і поділилася власним досвідом: "Хімія, мозок вимикається"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"