Згідно з новим звітом, Warner Bros. може повністю відмовитися від фільму «Флеш» у найгіршому випадку. У фільмі головну роль грає Езра Міллер, якого нещодавно було звинувачено в крадіжці зі зломом на тлі багатьох інших звинувачень проти актора.

Цю інформацію розмістили на порталі «gamesradar»

Згідно з The Hollywood Reporter, Warner Bros. розглядає три можливі варіанти дій. У кращому випадку Міллер отримає професійну допомогу, а потім дасть інтерв'ю, присвячене їхній поведінці, і тоді вони й досі братимуть участь в «обмеженій» пресі для фільму. Наступна можливість полягає в тому, якщо Міллер не звернеться за допомогою - фільм все одно вийде, але він не буде ключовою фігурою у маркетингу.

Третій потенційний варіант — це те, що THR називає "останнім засобом", якщо ситуація з Міллером погіршиться, студія повністю скасує фільм. У звіті наголошується, що перезйомка просто неможлива, оскільки Міллер грає більше одного персонажа і з'являється практично у кожній сцені фільму.

Міллер двічі заарештовувався цього року, і звинувачення проти нього продовжують зростати. Також відомо, що Міллер розміщує жінку та трьох її дітей у небезпечних умовах (мати заперечує це).

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Крім цього, є жінка, яка звинувачує Міллера у домаганнях, та з іншого, і повідомляється, що актор нібито задушив ще одну дівчину в Ісландії.

Нещодавно Warner Bros. викликала фурор, відмовившись від Batgirl після того, як вона вже була знята. В офіційній заяві причина пояснюється зміною стратегії, хоча у звітах зазначається, що податкові можливості також відіграли свою роль у скасуванні. Однак бюджет «Бетгерл» у 90 мільйонів доларів був набагато меншим, ніж у «Флеша» (це 200 мільйонів доларів).