Українці з нетерпінням чекають на початок показу 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським, яке відклали через повномашстабне військове вторгнення рф в нашу країну.

З вересня на телеканалі СТБ відновлюють МайстерШеф "Битва сезонів" та очікується запуск й романтичного шоу. Сам Алекс Топольський зник із соцмереж, але зараз вирішив повернутися, щоб заявити про своє кардинальне рішення.

Холостяк Алекс Топольський
Холостяк Алекс Топольський

Холостяк у своєму новому пості зазначив, що був відсутнім довгий час через великий пласт роботи і війну, але зараз він вирішив повернутися до спілкування з шанувальниками. Також він нагадав, що в такий час як ніколи важливо залишатися єдиними та робити добро щодня.

"Мене особливо тішить, що українська мова зараз звучить всюди. Мої повідомлення тепер теж будуть українською. Я розумію, що можу припускатися помилок, використовувати неідеальні формулювання, але для мене важливо, щоб мене зараз читали саме українською. Культура, цінності, традиції – те, що в нас ніколи не відібрати, хоч би як цього хотів ворог. Ми сильні і зможемо все" , - заявив Алекс Топольський.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях українці його лише підтримали:

"Радує те, що зараз абсолютно всі ми єдині як ніколи", "Дуже добре сказано. У Вас чудово виходить писати українською мовою", "Так приємно вас читати українською", "Дякую за позицію", "Шкода, що з Холостяком так вийшло"...

Нагадаємо, що "Холостяка" з Топольським не буде? Григорій Решетник запропонував роль серцеїда Клопотенку.

Раніше ми повідомляли, як виглядають "Холостяки" інших країн: українці порівняли та "зафукали" Алекса Топольського.