Колишня зірка групи "ВІА Гра", ексдружина Андрія Джеджули Санта Дімопулос часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 710 тисяч людей.

Зараз вона з дочкою перебуває на Занзібарі, де, за її словами, лише один із п'яти днів був сонячним. Тому вона поділилася новими знімками, будучи в купальнику та демонструючи шикарну фігуру.

Санта Дімопулос, скриншот: Instagram
Санта Дімопулос, скриншот: Instagram

"П.С: кому цікава інформація за острів та готель, завтра зберу думки в купу і напишу відгук у своєму майже мертвому Telegram-каналі", - пише Санта Дімопулос у публікації.

На першому знімку вона стоїть до камери обличчям, піднявшись злегка на носочках, показуючи стрункі ноги та плоский животик. Далі у кадрі вона з'явилася з дочкою, відпочиваючи у басейні. І не обійшлося без фотографії з її пружними сідницями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Санта Дімопулос. Фото: скриншот Instagram
Санта Дімопулос. Фото: скриншот Instagram

"Дівчата ви суперові", "Ну що за дитина така", "Мені дуже сподобався цей готель", "Ви неймовірні з донечкою", "Найсолодша дівчинка", "Прекрасний острів, тільки без місцевих торговців, дуже нахабні", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Санта Дімопулос із "Танців з зірками" вразила співом дворічної доньки та зізналася, від чого у неї падає планка.

Як повідомляв "Знай.uа", Санта Дімопулос із "Танців з зірками" похвалилася відвертою сукнею без білизни на званому вечорі в Парижі.

Знай.ua писав, Санта Дімопулос з "ВІА Гра" зізналася в змішаних почуттях: "Я ніколи не думала, що настільки пов'язана корінням з Батьківщиною"