Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі " Atlas Weekend", любить радувати аудиторію публікаціями з творчої та особистої життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч людей.

Костянтин Бочаров дуже бурхливо відреагував на недавнє звернення кремлівського підлабузника Кіркорова, який кликав усіх російських "героїв" на свої два концерти в Криму. Ці заходи вже відбулися, тому коментарі українця були запізнілими, але досить цікавими.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Співака настільки неприємно вразили слова Кіркорова, що той не стримав жорстких матів і навіть заявив, що він має "особливі" сексуальні уподобання.

"Йо*аний ти копрофіл, б*ять, Філіп", - сказав артист.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також Melovin висміяв російського дурня за те, що він кликав саме "героїв" на свій концерт, тим більше поранених. Адже, як відомо, солдати з рф славляться далеко не героїзмом.

"Філіпок, але є одна проблема. У твоїй країні, на*уй всра*ої нікому непотрібної, героїв немає. Здохни", - заявив Бочаров.

Раніше ми писали про те, що Melovin "заспівав" чужим голосом і зібрав багато грошей, не виїжджаючи з України: "Не контролюють себе"

Як повідомляв Знай.ua, Mеlovin закликав українців продовжувати жити, не соромитися випитої філіжанки кави або манікюру: "Не можна собі забороняти"

Також портал Знай.ua писав, що Melovin закрив роти росіянам, які намагаються зіпхнути з себе відповідальність: "Світ робить свого короля"