Популярна українська реперша Alyona Alyona вбралася в ковбойку та вирушила до лісу заради улюбленого заняття. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona має величезну армію шанувальників, із якими намагається постійно підтримувати контакт. Зірка регулярно радує новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Alyona Alyona вирушила на природу, щоб спробувати удачу та зібрати трохи грибів. Зірка з'явилася перед шанувальниками і в стильному капелюсі і зазначила, що в головному уборі почувається справжньою ковбойкою. Також вона поділилася, що головна місія її походу до лісу – відпочити душею.

alyona.alyona. Фото: скрін instagram stories
alyona.alyona. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Таку штуку мені одягли і сказали, що по гриби треба ходити тільки в таких штуках. У цьому капелюсі почуваюся ковбойкою і тут дуже класний ліс. Ми підемо шукати гриби, бо я люблю збирати гриби, а тут є людина, яка може показати мені де вони. Сам же кайф збору грибів, мабуть, у тому, що ти тиняєшся лісом, нюхаєш, як усе пахне...", - поділилася виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona у кожному українці бачить президента Зеленського: "Будують зв'язки по всій Європі".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".