Відомий письменник, автор геніальних романів та музикант Сергій Жадан зараз активно займається волонтерською діяльністю. Він самотужки намагається наблизити перемогу над окупантами та підтримує бійців, особисто відвідуючи їх на позиціях.

На цей раз Сергій Жадан написав невеликий пост про те, як швидко летить час під час війни. Багато українців не змогли насолодитися квітучою весною чи спекотним літом, перебуваючи у постійному стресі та роз'їздах. Письменник задається питанням, що ми згадуватимемо про цей нелегкий період.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

" Що буде вихоплюватися з пам'яті, що буде відкладатися в тінь? Нині чіпляєшся за реальність, мов за гілку, аби утримати рівновагу, аби рухатися вперед", - поділився думками Сергій.

Також чоловік наголосив, що не за горами золота осінь. За його словами, час рухається, але головне не втратити себе у цьому потоці. А ще Жадан підкреслив, що війна змусила близьких бути ще ближчими, а чужих відсіяти геть.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Просто варто триматися разом і не боятися часу. Відпочивайте, друзі. Завтра прокинемося ще на один день ближче до нашої перемоги", - підбив підсумки письменник.

Раніше ми писали про те, що Сергій Жадан розповів про екстремальний концерт для бійців ЗСУ: співав під вибухи "Градів"

Як повідомляв Знай.ua, "Дві реальності": Сергій Жадан розповів про болючі контрасти, які доводиться спостерігати під час війни

Також портал Знай.ua писав, що "Травматичні асоціації з чорноморським флотом, який тоне у територіальних водах України" - Сергій Жадан про замальовані мурали