Українська співачка Віра Брежнєва неймовірно популярна після участі в поп-групі "ВІА Гра".

Довгий час виконавиця практично ніяк не була пов'язана з Україною... вона періодично виставляє публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 12,8 мільйона людей. І зараз навіть перейшовши українською мовою, щоб розповісти про свою гордість.

У Stories вона виставила публікацію з дизайнером, фундаторкою бренду the Coat Катериною Сільченко.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

"Я завжди відчувала Україну частиною розвиненого світу, сподіваюся, що й речі made in Ukraine стануть його невід'ємною частиною", - каже Катерина.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Вона поспілкувалася з представниками модного журналу на тему організації роботи бренду, подальших перспектив тощо.

Остання публікація на сторінці була виставлена ​​ще 30 червня 2022 року. Там розповідається про міжнародний центр доброти для матері та дитини, який займається будівництвом ідеального корпусу, який витримав би 9-бальний землетрус, маючи бомбосховище та багато інших особливостей.

Нагадаємо, дружина Меладзе Віра Брежнєва засумнівалася в адекватності людей через "життя" на Місяці: "Ще більше вражає..."

Як повідомляв "Знай.uа", у Віри Брежнєвої почалися проблеми зі "слухом", але українка її врятувала: "Багато змінилося"

Знай.uа писав, Віра Брежнєва показала "чорні смуги" в її житті, без Меладзе поруч: "Не стало через війну"