Відома українська співачка, народна артистка України, та кандидат філологічних наук Марія Бурмака підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками. Вона є активною користувачкою соціальної мережі, на її акаунт підписані понад 60 тис. осіб, які чекають від неї новин про особисте та творче життя

Марія Бурмака, скриншот: Instagram
Марія Бурмака, скриншот: Instagram

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Марія перебувала за кордоном. А зараз вона повернулася до дому та активно проводить час з близькими, рідними, шанувальниками.

А нещодавно вона розповіла про неймовірну зустріч в київському метрополітені під час повітряної тривоги. Вона зробила фото на пам'ять, а потім вирішила згадати молодість на сторінках в соціальній мережі.

На світлині Марія стоїть обнявшись з відомом українським музичним діячем, піаністом, продюсером, генеральним директором Національного симфонічного оркестру України, заслуженим діячем мистецтв України Олександром Горностаєм.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Марія відразу згадали яким був Олександр 33 року тому, коли вони зустрілися на фестивалі "Червона рута".

Співачка опублікувала фото, на якому вона ще юна, 19 річна дівчина, а Олександру на той момент було вже 29 (він на 10 років її старше). Тоді Горностай носив вуса.

"Чарівні раптові зустрічі в Київському метро під час повітряної тривоги. Фото з Oleksandr Gornostai через 33 роки після того, як ми сфоткались на Першій Червоній Руті у 1989 в Чернівцях! Ну хіба це не диво??" - підписала фото Бурмака.

Нагадаємо, Марія Бурмака вирішила змінити репертуар та несподівано згадала про відьму: "Пісня просто бомбезна".

Раніше ми писали, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

До слова, Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".