Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька вирішила розлучитися з дорогою річчю заради доброї справи. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дарія Петрожицька активно спілкується із шанувальниками через соцмережі та завжди тримає їх у курсі подій в особистому житті. Наразі актриса перебуває у Німеччині, але не обриває контакти з українцями і намагається всіляко допомогти рідній країні у цей нелегкий період.

Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube

Так, актриса вирішила розлучитися із досить цінною річчю, щоб допомогти зібрати гроші на автомобілі швидкої допомоги для українських захисників. Дарина Петрожицька виставила на аукціон комбінезон, у якому вона знімалася в одному із найяскравіших епізодів серіалу "Папік". У ньому зірка співала пісню Олі Полякової "Королева ночі", стоячи на фонтані. За словами актриси, це вбрання має неймовірну здатність і дасть відчути себе справжньою королевою ночі кожній жінці, яка його одягне.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Вашій увазі легендарна цибуля Єлизавети із серіалу "Папік", а саме сцени на фонтані під назвою "Королева ночі". З цим комбінезоном Ви точно будете справжньою королевою ночі", - написала актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер зі "Школи" відірвалася з подружкою під Rihanna, мало не виваливши двері, спекотні танці: "Don't stop..."

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок сім'ї хлопчика з Маріуполя: його листа з окупації вона читала під час концертів.

Крім того, наш портал повідомляв, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.